BlueBell Glass Art
Objecten voor speciale gelegenheden

De gebrandschilderde versies van de geboortekaartjes van Elian en Michelle. Het was een plezier om ze te maken. Om het brandschilderwerk zo te krijgen was niet makkelijk, vooral het aquarel effect had meer voeten in de aarde dan ik had gedacht maar uiteindelijk ben ik er toch in geslaagd. Het was weer een leerzame ervaring! De opdrachtgever was er heel blij mee.

Verschillende kleine objecten

Verschillende kleine gebrandschilderde objecten naar eigen ontwerp.

Voor een speciaal bruidspaar, de oneindige cirkel van het leven met hun harten geweven in de keltische tekens. De cirkel wordt gevuld met een keltische levensboom, de groene blaadjes onderaan vertegenwoordigen slechts enkele van de vele vrienden uit hun leven. Deze blaadjes zijn voorzien van gelukswensen voor hun huwelijk en verdere leven.

Het origineel van deze tekening van een Puffin is van H. Werner Zimmerman, een geweldige kunstenaar met prachtige tekeningen. Ik vond deze kleine Puffin met zijn doedelzak zo geweldig dat ik hem op een glazen bord heb geschilderd, ingekleurd en heb gebrand in mijn oven.

Hierboven de voorkant van het geboortekaartje van Anne. Dit is op het centrale paneel links gebrandschilderd. Vervolgens is dit paneel in glas in lood gezet en zijn naam en geboortedatum toegevoegd.


Een geboortepaneel, gebrandschilderd en in lood gezet. Dit paneel is niet gebaseerd op het geboortekaartje, maar op de naam van de baby: Iris.

BlueBell Glass Art - Udenhout t: 06-48858390 e-mail: bluebellglassart@hotmail.com